Bilim insanları mükemmel makarna pişirmenin çözümünü buldu: Al Dente'nin sırrı çözüldü
1 saat önce
14
Bilim insanları, makarnanın al dente kıvamını belirleyen moleküler yapıları parçacık hızlandırıcıları kullanarak ortaya çıkardı. Yapılan deneyler, glütenin makarnanın iskeletini oluşturduğunu ve tuzun sadece lezzet değil, aynı zamanda mikroyapı üzerinde kritik bir etkiye sahip olduğunu gösteriyor.
İlgili
Ukrayna: Rusya'dan bin askerin cenazesi teslim alındı
16 dakika önce
4
Bakan Fidan'dan Marmara buluşması: AK Parti milletvekilleriy...
19 dakika önce
4
IMF'den ülkelere 'büyüme' uyarısı: Listede Türkiye de var
19 dakika önce
4
ŞAMPİYONLAR LİGİ: Galatasaray Union Saint-Gilloise maçı ne z...
19 dakika önce
4
Samsunspor'da Beşiktaş mesaisi tam gaz devam ediyor
21 dakika önce
4
20 yıl hapis cezasıyla aranıyordu: Tavuk kümesinde yakalandı...
22 dakika önce
4
Kasım ayı indirimlerine yanıltıcı uygulamalar mercek altına ...
26 dakika önce
4
Türkiye-Bulgaristan iş dünyasında yeni köprü: KIRCAALİSİAD
26 dakika önce
4
Beklentileri aşan bilanço sonrası Nvidia hedef fiyatları yük...
27 dakika önce
4
Narsist burçlar listesi: Önce ben diyorlar, astrologlar sıra...
28 dakika önce
0
Trend olanlar
Popüler
BM’den Korkutan Rapor: 1,5 Derece Eşiği Çok Yaklaştı!
2 hafta önce
336
SON DAKİKA... ABD'nin eski Başkan Yardımcısı Dick Cheney hay...
2 hafta önce
325
BM Genel Sekreteri Guterres'ten Sudan uyarısı
2 hafta önce
322
ABD'de 'listeria' alarmı! 6 kişi öldü, salgın paniği...
2 hafta önce
316
SÜPER LOTO SONUÇLARI 4 KASIM! Süper Loto sonuçları sorgulama...
2 hafta önce
302
© sozcu.tv.tr 2025. Tüm hakları saklıdır
.png)














