Sandığınız kadar masum değil: Yanlış tüketildiğinde tehlike saçan 10 yiyecek
4 gün önce
26
Günlük hayatta sıkça tükettiğimiz patates, tavuk, fasulye ve bal gibi masum görünen birçok yiyecek, yanlış saklandığında ya da doğru pişirilmediğinde zehirli hâle gelerek ciddi sağlık riskleri yaratabiliyor. Bu nedenle mutfakta en tanıdık besinlerin bile dikkatle hazırlanması hayati önem taşıyor.
İlgili
Emel Sayın 80 yaşında! Sevim Emre'den samimi kutlama
2 dakika önce
1
Papa'nın ziyareti dünyaya mesaj: Türkiye'nin önemini kabul e...
3 dakika önce
1
Barcelona, Harry Kane'in peşinde
8 dakika önce
1
Gheorghe Hagi: 'Türkiye çok güçlü ama biz de yetenekliyiz!'
9 dakika önce
1
Polis merkezine saldırı soruşturmasında 2 isme tutuklama tal...
11 dakika önce
1
Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, hangi tarihte açıklanac...
15 dakika önce
1
Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü Mustafa Balbay’a verilecek
16 dakika önce
1
İYİ Partili Ayyüce Türkeş Taş'tan Ülkü Ocakları Genel Başkan...
18 dakika önce
1
Türkiye'ye özgü içkiler neler? Rakı milli içki mi?
20 dakika önce
4
Özgür Özel 'CHP'nin iktidar' programında konuşuyor
21 dakika önce
4
Trend olanlar
Popüler
BM’den Korkutan Rapor: 1,5 Derece Eşiği Çok Yaklaştı!
2 hafta önce
364
SON DAKİKA... ABD'nin eski Başkan Yardımcısı Dick Cheney hay...
2 hafta önce
350
BM Genel Sekreteri Guterres'ten Sudan uyarısı
2 hafta önce
346
ABD'de 'listeria' alarmı! 6 kişi öldü, salgın paniği...
2 hafta önce
343
SÜPER LOTO SONUÇLARI 4 KASIM! Süper Loto sonuçları sorgulama...
2 hafta önce
330
© sozcu.tv.tr 2025. Tüm hakları saklıdır
.png)














